A kikölcsönzött példányok lejárati dátumát néhány napon belül, mindenkinél egységesen  2021. április 15-re állítjuk be. Valójában a főiskola ill. a könyvtár újranyitását követően kell majd visszajuttatni a könyveket, s ez korábbi és későbbi is lehet ennél a dátumnál, a majdani kormányrendelet és rektori utasítás szerint.

A vizsgaidőszakra tekintettel a régóta kint lévő, többször hosszabbított példányokat  – amennyiben igény, előjegyzés érkezik rá – az automatikus hosszabbítástól függetlenül vissza fogjuk kérni! Könyvek visszajuttatására a könyvbedobó ládánk bármikor rendelkezésre áll, ill. postázást javaslunk.

A járvány időszakában keletkezett késedelmi díjakat és bírságokat eltöröljük, a 2020. november 11. előtt keletkezett késedelmeket inaktiváljuk. Április 15. után az addig inaktivált (járvány előtt keletkezett) késedelmi díjak  újra aktívak lesznek, tehát addig érdemes mindent visszahozni.

Szolgáltatásaink változásáról, különösen a 0-24 órában igénybe vehető kölcsönzésről bővebben itt található tájékoztatás.